Vi söker nya föreningar och samarbeten!

Vi på sportgrossen har i snart 30 år hjälpt föreningar runt om i Svergie att tillgodose sina omfattande materialbehov.

Vi har gjort detta under många olika namn (Håkansson Sport & Fritid, Laser Sport, Team Sportia Klubb & Företag, Sportgrossen) då företagstrukturen har ändrats under årens gång men essensen i vår verksamhet har alltid varit det samma: att erbjuda förstaklassig service när det kommer till den omfattande mängden material en förening behöver så att representanterna från föreningarna/klubbar kan fokusera på att utveckla deras verksamhet.

Sitter du i en verkställande position i en förening? Eller har du precis startat en förening? Är du materialansvarig för ett visst lag? Eller du kanske bara har ett korpenlag med dina kompisar? 

Oavsett din position och oavsett sport och var någonstans i alla seriessytem och korpensystem du är verksam så är Sportgrossen ett självklart val om du behöver hjälp med att skaffa fram ett matchställ, träningskläder, tillbehör till träningen så som koner, västar, repstegar och bollar. Materialhantering är ett omfattande arbete och vi ägnar 100 % av vår tid till att hjälpa föreningar och klubbar runt om i landet med detta.

Kontakta oss vid intresse:

Email: info@sportgrossen.se

Telefonnummer: 08-556 131 40

Om du har vägarna förbi är du välkommen till oss på Elektravägen 5 i Hägersten, Västberga Industriområde i Stockholm.

Med vänliga hälsningar från Sportgrossen